Single LH Access Branch

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Single LH Access Branch

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Left hand single access drain branch complete with an integrated access door located at the top of the branch. This is used to give rodding access if required.

Available in angles 87.5 and 45 degrees with a series of equal and unequal diameters ranging from 100mm, 150mm and 225mm.

(*Please check the specifiers manual for the availability of this product in its diameter variances*)

Kategoritë
Family type:

Branch

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

Brass Hex Head Bolts

Natural Rubber

Product Range:

Timesaver Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-single-branch-with-access-lh-side-timesaver-drain-td53.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem