Bellmouth Gully Trap with Vertical Branch

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Bellmouth Gully Trap with Vertical Branch

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Gully trap with vertical branch available in 100mm diameter only. Branch arm arm is 100mm diameter.

Can be used with gratings and covers – TD612/TD616 and

raising pieces – TD525

Kategoritë
Family type:

Gully

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Material Main:

Cast Iron

Product Range:

Timesaver Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-bellmouth-gully-inlet-with-vertical-branch-timesaver-drain-td106.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem