Garage Gully with Access

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Garage Gully with Access

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Garage gully trap complete with access inspection eye cover, Can be supplied with raising pieces – TD559.

Can be supplied with Galvanised Sediment Pan and a grating to suit.

Maximum load 7.5 tonnes.

Available only in 100mm diameter.


Kategoritë
Family type:

Gully

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

Brass Hex Head Bolts

Product Range:

Timesaver Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-875-garage-gully-trap-330-diameter-inlet-timesaver-drain-td558.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem