Two-Piece Ductile Iron Drain Coupling

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Two-Piece Ductile Iron Drain Coupling

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Timesaver Drain Coupling to connect Timesaver drain system BS437.

Available in 100mm,150mm and 225mm diameters.

Kategoritë
Family type:

Coupling

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Ductile Iron

Material Secondary:

EPDM Rubber

S/S Hex Head Bolts & Nuts

Product Range:

Timesaver Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-two-piece-ductile-iron-coupling-td01-union.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem