Hanging Bracket

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Hanging Bracket

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

The ductile iron bracket incorporates a slot at the fixing point.

Available in diameters 100mm to 225mm.


Kategoritë
Family type:

Bracket

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Ductile Iron

Material Secondary:

Zinc & Clear Mild Steel Hex Head Nuts & Bolts

Product Range:

Timesaver Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-wall-fixing-or-hanging-bracket-timesaver-drain-td640.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem