Stand Off Mild Steel Bracket

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Stand Off Mild Steel Bracket

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Stand off mild steel bracket epoxy red coated. Only available in diameters 200mm to 400mm

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Material Main:

Mild Steel

Material Secondary:

Zinc & Clear Mild Steel Hex Head Nuts & Bolts

Product Range:

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-stand-off-mild-steel-bracket-ensign-soil-ef048ms.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ef048ms-stand-off.zip

ZIP

ZIP

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem