Short Radius Drain Bend

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Short Radius Drain Bend

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Short radius bends available in the following angles 45, 30 and 15 degrees.

Available in diameters 100mm to 600mm.

*Please refer to Ensign catalogue for the availability of angles and diameters associated.*

Kategoritë
Family type:

Bend

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Product Range:

Ensign Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-bend-ensign-drain-ed002.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ci-bend-hp-coupling-ensign-drain-ed002.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem