Short Radius Bend

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Short Radius Bend

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Short radius bends available in the following angles 88, 69, 45, 30 & 15 degrees.

Available in diameters 50mm to 600mm

*Please refer to Ensign catalogue for the availability of angles and diameters associated.*

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Material Main:

Cast Iron

Product Range:

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-short-radius-bend-ef002.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ci-bend-hp-coupling-ensign-soil-ef002.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ef002---short-radius-bend-datasheet---r1.pdf

PDF

PDF

-ef002-short-radius-bends.zip

ZIP

ZIP

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem