Round Door Access Pipe

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Round Door Access Pipe

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Round door access pipe gives rodding access in vertical and horizontal pipework. Available in diameters 100mm to 150mm.

Kategoritë
Family type:

Access Pipe

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Secondary:

Natural Rubber

Zinc & Clear Mild Steel Hex Head Nuts & Bolts

Product Range:

Ensign Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-access-pipe-round-door-ensign-drain-ed014.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem