Rodding Access Branch

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Rodding Access Branch

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

The rodding access branch. Available in 100mm only. This new product is designed to accommodate rodding access at high level.Commonly made up of a series of fittings to achieve high level access points. The Rodding Branch is as a one-piece fitting capable of holding 5bar of pressure. The fitting can also be hung directly from the fitting without bracketing.Ultimately saving the installation time of this design type of application. Available in 45 and 90 degree variances.

Kategoritë
Family type:

Branch

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

Natural Rubber

S/S Cap Screws & Nuts

Product Range:

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ef009-rodding-branches-datasheet---r1.pdf

PDF

PDF

-ef009-rodding-branch.zip

ZIP

ZIP

-sgpamukesrodding-branchef009di.rfa

RFA 2018

RFA 2018

-sgpamukesrodding-branchef009ng.rfa

RFA 2018

RFA 2018

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem