Push-Fit Blank End

Connect 2" waste directly into the Blank

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Push-Fit Blank End

Connect 2" waste directly into the Blank

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Blank end with push-fit connection to connect 50mm UPVC or Copper waste pipe. Available in diameters 100mm and 150mm

Kategoritë
Family type:

Blank End

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

EPDM Rubber

Product Range:

Ensign Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-blank-end-push-fit-ensign-drain-ed071.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem