Puddle Flange

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Puddle Flange

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Puddle flange is in two halves which can be bolted around the pipe even when the pipe is in position. It can also be used as a firestop.

Available in 100mm to 300mm. Please note the 200mm diameter is a multi-clamped version.

Due to manufacturing tolerances it is also recommended that the puddle flange is bedded on Denso tape or similar.

Kategoritë
Family type:

Flange

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

S/S Hex Head Bolts & Nuts

Product Range:

Ensign Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-puddle-flange-ensign-drain-ed078.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem