Multi-Waste Manifold Connector

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Multi-Waste Manifold Connector

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Multi-waste Manifold Connector. Designed for low level waste connections to 2"BSPT UPVC or Copper waste.

6 no inlet connections can be used at the same time with an internal baffle eliminating any cross flow.

5 Blanking plugs supplied. Long tail spigot has incremental cut markets should it need to be cut down to suit smalled slab sizes.

Available in 100mm and 150mm diameters.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

ABS Blanking Plug

EPDM Rubber

Natural Rubber

Product Range:

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-manifold-connector-ensign-soil-ef095.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ef095-multi-waste-manifold-connector.zip

ZIP

ZIP

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem