Mild Steel Rubber Lined Bracket

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Mild Steel Rubber Lined Bracket

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Vertical Mild Steel Rubber line brackets for use where extra sound insulation is required. Available in diameters 50mm to 300mm.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Material Main:

Mild Steel

Material Secondary:

EPDM Rubber

Product Range:

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-rubber-lined-bracket-ensign-soil-ef048msl.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ef048msl-rubber-lined.zip

ZIP

ZIP

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem