Manifold Connector

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Manifold Connector

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

The Multi-Manifold has 3 rubber plugs to accommodate waste connections.

100mm unit accommodates 3 no. 38/32mm waste connections.

150mm unit accommodates 3 no. 50mm waste connections.

Suitable for connection to plastic/copper waste.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

EPDM Rubber

Natural Rubber

Product Range:

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-manifold-connector-ensign-soil-ef094.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ef094-manifold-connector.zip

ZIP

ZIP

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem