Long Radius Access Bend

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Long Radius Access Bend

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Long radius access bend comes with a fully integratated rear round access door. The unit is only available in angle 88 degrees, in diameters ranging 100mm to 150mm.

The 100mm unit is long radius, 150mm is medium radius.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

Natural Rubber

Product Range:

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-long-radius-access-bend-ef05l.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ef05l-long-radius-access-bend.zip

ZIP

ZIP

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem