Inspection Chamber

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Inspection Chamber

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Inspection chamber comes with a round access lid and two branch arm entries that are at 45 degrees to conform with BS EN 12056-4.

Where other angled entries are necessary these can be achieved by the use of the standard bends.

Available only in 100mm and 150mm diameters.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

Brass Hex Head Bolts

Natural Rubber

Product Range:

Ensign Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-inspection-chamber-ensign-drain-ed012.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem