High Performance Stainless Steel Coupling

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

High Performance Stainless Steel Coupling

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

The PAM GRIP HP couplings are self-anchored couplings with built-in claw rings.

Used in sections where end thrust efforts have to be addressed, the autogrip couplings are alternative solutions to secure junctions whilst addressing pressure.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Material Main:

Stainless Steel

Material Secondary:

EPDM Rubber

Geomet Coasted S/S Cap Screws & Nuts

Product Range:

Ensign Drain

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-high-performance-coupling-stainless-steel-ensign-soil-ec002hp.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ec002hp-high-performance-couplings.zip

ZIP

ZIP

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem