Grip Collar

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Grip Collar

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Designed by Saint-Gobain PAM, the PAM grip collar combines outstanding mechanical properties with very good pressure performance, same as those of the PAM designed couplings, and over the standard requirements.

Only available currently for coupling diameters 100mm, 150mm & 200mm

Kategoritë
Family type:

Coupling

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

France

Material Main:

Galvanised Mild Steel

Material Secondary:

Zinc & Clear Mild Steel Hex Head Nuts & Bolts

Product Range:

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-sgpamukesgrip-collars-for-couplingsec002gc.rfa

RFA 2018

RFA 2018

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem