Expansion Plug

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Expansion Plug

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Expansion Plugs is use to blank off the end of pipe runs by inserting the plug into the ID of the pipe and then tightening the nut down on to the bolt to compress the gasket to form a seal. Available in diameters 50mm to 300mm. Also used for Blanking EEZI-FIT fittings.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

EPDM Rubber

Product Range:

EEZI-FIT

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-expansion-plug-ensign-soil-ef074.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ci-push-fit-expansion-plug-ensign-eezi-fit-ef074.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ef074-expansion-plugs.zip

ZIP

ZIP

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem