EEZI-FIT Triple Boss Pipe

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

EEZI-FIT Triple Boss Pipe

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

EEZI-FIT triple boss pipe allow pipes and fittings to be assembled by pushing them into an EPDM rubber gasket rather than the traditional mechanical coupling joint.

Fully conforming to BS EN 877 the boss pipe only comes available in 100mm diameter. The boss pipe enables a triple connection to 54mm OD copper or 56mm OD UPVC waste pipe.

Kategoritë
Family type:

Boss Pipe

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

EPDM Rubber

Product Range:

EEZI-FIT

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-push-fit-triple-boss-pipe-ensign-eezi-fit-ez093.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem