EEZI-FIT Short Radius Access Bend

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

EEZI-FIT Short Radius Access Bend

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

EEZI-FIT short radius access bends allow pipes and fittings to be assembled by pushing them into an EPDM rubber gasket rather than the traditional mechanical coupling joint. The bend has a round access door at the rear of the bend should access for rodding be required.

Fully conforming to BS EN 877 the bend comes in angle 88 degrees only and available in 100mm and 150mm diameters.

Kategoritë
Family type:

Bend

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

EPDM Rubber

Natural Rubber

Product Range:

EEZI-FIT

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-push-fit-short-radius-access-bend-ensign-eezi-fit-ez005.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem