EEZI-FIT Multi-Waste Manifold

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

EEZI-FIT Multi-Waste Manifold

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

EEZI-FIT Multi-waste Manifold Connector is designed for low level waste connections to 2"BSPT UPVC or Copper waste.

6 no inlet connections can be used at the same time with an internal baffle eliminating any cross flow. 5 Blanking plugs supplied.

Long tail spigot has incremental cut markets should it need to be cut down to suit smalled slab sizes.

The unit allows pipes and fittings to be assembled by pushing them into an EPDM rubber gasket rather than the traditional mechanical coupling joint. Fully conforming to BS EN 877 the multi-waste manifold only comes available in 100mm and 150mm diameter.

Kategoritë
Family type:

Multi-Manifold

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Secondary:

ABS Blanking Plug

EPDM Rubber

Natural Rubber

Product Range:

EEZI-FIT

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-push-fit-manifold-ensign-eezi-fit-ez095.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem