Ductile Iron Drain Bracket

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Ductile Iron Drain Bracket

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

The unique, all-purpose, lightweight, ductile iron bracket incorporates an elongated slot at the fixing point.Available in diameters 100mm to 200mm.

Kategoritë
Family type:

Bracket

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Ductile Iron

Product Range:

Ensign Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-ductile-iron-bracket-ensign-drain-ed048.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem