Ductile Iron Bracket

(Double Braced)

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Ductile Iron Bracket

(Double Braced)

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

The unique, all-purpose, lightweight, ductile-iron bracket incoporates a double sided elogated slots for double side to side brace support.

Only available in 100mm diameter

Kategoritë
Family type:

Bracket

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Ductile Iron

Material Secondary:

Zinc & Clear Mild Steel Hex Head Nuts & Bolts

Product Range:

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-ductile-iron-bracket-ensign-soil-ef049.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem