Blank End with 2" D/T Connection

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Blank End with 2" D/T Connection

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Blank End with 2" D/T Connection to connect to UPVC/Copper wase via a male 2" BSPT adaptor. Available in 100mm diameter only.

Kategoritë
Family type:

Blank End

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Product Range:

Ensign Drain

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-blank-end-drilled-and-taped-ensign-soil-ef071t.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem