Expansion Plug

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Expansion Plug

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Expansion Plugs is use to blank off the end of pipe runs by inserting the plug into the ID of the pipe and then tightening the nut down on to the bolt to compress the gasket to form a seal. Available in diameters 100mm and 150mm.

Kategoritë
Family type:

Blank End

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

Natural Rubber

Zinc & Clear Mild Steel Hex Head Nuts & Bolts

Product Range:

Ensign Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-expansion-plug-ensign-drain-ed074.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem