Blank End with Double Push-Fit Connectors

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Blank End with Double Push-Fit Connectors

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Blank End with Double Push-Fit connectors to accomodate 38/32mm dia waste, PVC or copper. Only available in 100mm diameter.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

EPDM Rubber

Product Range:

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-blank-end-push-fit-connection-ensign-soil-ef077.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ef077-double-push-fit-blank-end.zip

ZIP

ZIP

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem