Double Opposed Boss Pipe Drilled & Tapped

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Double Opposed Boss Pipe Drilled & Tapped

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Double Opposed Boss Pipe Drilled & Tapped to connect to 2"BSPT UPVC or Copper waste. Available in only 100mm diameter.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Material Main:

Cast Iron

Product Range:

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-double-boss-ensign-soil-ef091t.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ef091t-double-dt-boss-pipe.zip

ZIP

ZIP

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem