Branch Trap

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Branch Trap

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Branch trap with access gives a water trap seal allowing a connection from vertical to horizontal pipework aswell as within a horizontal run. The vertical connection can be capped with a blank end or expansion plug. This unit is only available in 100mm diameter.

Kategoritë
Family type:

Trap

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

Natural Rubber

Product Range:

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ef080-branch-trap.zip

ZIP

ZIP

-sgpamukestrap-branchef080di.rfa

RFA 2018

RFA 2018

-sgpamukestrap-branchef080ng.rfa

RFA 2018

RFA 2018

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem