Bellmouth Gully Inlet

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Bellmouth Gully Inlet

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Bellmouth Gully inlet body can be fitted with the Solid Cover forming an ED066 rodding eye.

Alternatively it could be fitted with a Plain Grating ED065. The grating conforms to a maximum load bearing of 2.0 tonnes.

This unit is available in 100mm and 150mm diameters.

Kategoritë
Family type:

Gully

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

S/S Hex Head Bolts

Product Range:

Ensign Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-bellmouth-gully-inlet-with-cover-grating-ensign-drain-ed060.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem