P Trap with Access

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

P Trap with Access

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Plain P trap gives a water trap seal allowing a connection from vertical to horizontal pipework complete with a round door access at the bottom of the unit should access be required fot clean out. Available in 100mm and 150mm diameter.

Kategoritë
Family type:

Trap

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

Natural Rubber

Zinc & Clear Mild Steel Hex Head Nuts & Bolts

Product Range:

Ensign Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-trap-plain-with-access-bottom-ensign-drain-ed037.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem