Wall Ultrawall 115-90-600-HBT12,5+HBT12,5-BR-LV100

Placo solutions made of Ultrawall Plasterboard and Glass wool ISOVER, with maximum performance of impact resistance, load capacity and acoustic insulation for interior wall.

Placo Brasil

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Wall Ultrawall 115-90-600-HBT12,5+HBT12,5-BR-LV100

Placo solutions made of Ultrawall Plasterboard and Glass wool ISOVER, with maximum performance of impact resistance, load capacity and acoustic insulation for interior wall.

Placo Brasil

Përshkrim

The Placo Ultrawall system consists of Placo habito plasterboard (12,5mm), rail (R90), stud frame (M90), accessories and mineral wool ISOVER. The configuration of this system results in a reduction of wall thickness compared to the conventional system. It is indicated for indoor environment and can be applied in dry areas and that requires maximum impact resistance, load capacity and acoustic insulation.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Mure ndarës

Type of building:

Commercial

Institutional

Industrial

Residential

VETITË:

Akustike

Mbrojtje nga zjarri

Vizuale

Termik

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Brasil

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-wallinternalplaco-brasilbr115-90-600-hbt125hbt125-br-lv100eng.rte

RTE 2017

RTE 2017

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem