Placo_REV_PLACOPLAST M30

Placo solutions made of plaster (monolayer). It is indicated for indoor's walls and ceilings and can be applied to bricks, ceramic and concrete blocks, beams and colums.

Placo Brasil

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Placo_REV_PLACOPLAST M30

Placo solutions made of plaster (monolayer). It is indicated for indoor's walls and ceilings and can be applied to bricks, ceramic and concrete blocks, beams and colums.

Placo Brasil

Përshkrim

The Placo Plaster Lining system are designed to suit hand application. It is indicated for indoor environment.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Shtresë e brendshme

Tavan

Type of building:

Commercial

Industrial

Institutional

Residential

VETITË:

Vizuale

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Brasil

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-plastliningsplaco-brasilbrrevplacoplast-m30eng.rte

RTE 2019

RTE 2019

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem