Registrable suspended ceiling GYPTONE BASE 31 625X625

Placo Solution made removable ceiling made of plasterboard and steel frames. It has practicality of installation and easy access to the plenum and is indicated for indoor environment.

Placo Brasil

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Registrable suspended ceiling GYPTONE BASE 31 625X625

Placo Solution made removable ceiling made of plasterboard and steel frames. It has practicality of installation and easy access to the plenum and is indicated for indoor environment.

Placo Brasil

Përshkrim

The Placo Standard ceiling system consists of Placo plasterboard Gyptone (12,5mm) steel frames. It is indicated for indoor environment  and can be applied in dry.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tavan

Type of building:

Commercial

Industrial

Institutional

Residential

VETITË:

Akustike

Vizuale

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Brasil

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ceilingsconstructionplaco-brasilbrgyptone-base-31-625x625mmeng.rte

RTE 2019

RTE 2019

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem