Registrable suspended ceiling GYPREX LINHO_625X1250-COM CANTONEIRA

Placo Solution made removable ceiling made of plasterboard and steel frames. It has practicality of installation and easy access to the plenum and is indicated for indoor environment.

Placo Brasil

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Registrable suspended ceiling GYPREX LINHO_625X1250-COM CANTONEIRA

Placo Solution made removable ceiling made of plasterboard and steel frames. It has practicality of installation and easy access to the plenum and is indicated for indoor environment.

Placo Brasil

Përshkrim

The Placo Cleanable ceiling system consists of Plasteboard laminated, plaster, vinylic finish Gyprex (12,5mm) and steel frames. It is indicated for indoor environment and can be applied in dry areas or where cleanliness must be very high.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tavan

Type of building:

Commercial

Industrial

Institutional

Residential

VETITË:

Akustike

Vizuale

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Brasil

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ceilingsconstructionplaco-brasilbrgyprex-linho-opcao-a-cantoneria-625x1250mmeng.rte

RTE 2017

RTE 2017

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem