Textura mineral concreto

This system is indicated for decorative mineral finishing for pre-cast concrete walls, with no need of adhesion promoters.

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Textura mineral concreto

This system is indicated for decorative mineral finishing for pre-cast concrete walls, with no need of adhesion promoters.

Weber

Përshkrim

Weber Brazil, products quartzolit system composed of a decorative render (monocapa concreto) for pre-cast concrete walls systems.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Shtresë e brendshme

Main material:

Cement

Product group:

Textures for façades

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Brasil

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-cusersm5557330desktopweberfulltempwallwallexternalmonocouche-system-for-concrete-wallstextura-mineral-conc.rte

RTE 2017

RTE 2017

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem