Textura mineral concreto

This system is indicated for decorative mineral finishing for concrete walls, with no need of adhesion promoters.

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Textura mineral concreto

This system is indicated for decorative mineral finishing for concrete walls, with no need of adhesion promoters.

Weber

Përshkrim

Weber Brazil, products quartzolit system composed of a decorative render (monocapa concreto) and a PU-based sealant (PU30 quartzolit) for concrete walls systems.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Shtresë e jashtme

Main material:

Cement

Product group:

Textures for façades

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Brasil

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-wallexternalweberbrmonocouche-system-for-pre-cast-concrete-walls-textura-mineral-concretoeng.rte

RTE 2017

RTE 2017

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem