Continuous suspended ceiling STUD MS48-400-GRH-BR-CR3- R-48

Placo Solution made of structured ceiling composed of plasterboard, steel and stud frames. It has a uniform and smooth finish, and is indicated for indoor environment.

Placo Brasil

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Continuous suspended ceiling STUD MS48-400-GRH-BR-CR3- R-48

Placo Solution made of structured ceiling composed of plasterboard, steel and stud frames. It has a uniform and smooth finish, and is indicated for indoor environment.

Placo Brasil

Përshkrim

The Placo Humidity ceiling system consists of Placo glasroc H plasterboard (12,5mm), rail (R48), stud frame (M48) and F530 steel with spacing every 400mm. It is indicated for indoor or protected environment and can be applied in dry or wet areas.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tavan

Type of building:

Commercial

Industrial

Institutional

Residential

VETITË:

Akustike

Vizuale

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Brasil

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ceilingsconstructionplaco-brasilbrstud-ms48-400-grh125-br-com-cr3-r-48eng.rte

RTE 2017

RTE 2017

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem