Continuous suspended ceiling F530 500-PPR12,5-BR-CR2

Placo Solution made of structured ceiling composed of plasterboard and F530 steel. It has a uniform and smooth finish, and is indicated for indoor environment.

Placo Brasil

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Continuous suspended ceiling F530 500-PPR12,5-BR-CR2

Placo Solution made of structured ceiling composed of plasterboard and F530 steel. It has a uniform and smooth finish, and is indicated for indoor environment.

Placo Brasil

Përshkrim

The Placo Standard ceiling system consists of Placo 4PRO plasterboard (12,5mm) and F530 steel with spacing every 500mm. It is indicated for indoor environment and can be applied in dry areas with best finish.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tavan

Type of building:

Commercial

Industrial

Institutional

Residential

VETITË:

Vizuale

Akustike

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Brasil

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ceilingsconstructionplaco-brasilbrf530-500-ppr125-brcomcr2eng.rte

RTE 2019

RTE 2019

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem