Continuous suspended ceiling F530_400-GRH12,5-BR-CR3

Placo Solution made of structured ceiling composed of plasterboard and F530 steel. It has a uniform and smooth finish, and is indicated for indoor environment.

Placo Brasil

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Continuous suspended ceiling F530_400-GRH12,5-BR-CR3

Placo Solution made of structured ceiling composed of plasterboard and F530 steel. It has a uniform and smooth finish, and is indicated for indoor environment.

Placo Brasil

Përshkrim

The Placo Humidity ceiling system consists of Placo glasroc H plasterboard (12,5mm) and F530 steel with spacing every 400mm. It is indicated for indoor or protected environment and can be applied in wet areas.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tavan

Type of building:

Industrial

Commercial

Residential

Institutional

VETITË:

Akustike

Vizuale

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Brasil

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ceilingsconstructionplaco-brasilbrf530-400-grh125-br-com-cr3eng.rte

RTE 2017

RTE 2017

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem