Gyproc Classic Wall System

Gyproc Classic Wall System 63F60S46

Gyproc,ISOVER International

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Gyproc Classic Wall System

Gyproc Classic Wall System 63F60S46

Gyproc,ISOVER International

Përshkrim

System composition
  1. Side 1 consisting of outer layer RhinoBoard 12.5mm,​ inner layer RhinoBoard 12.5mm . Side 2 ​ consisting of outer layer RhinoBoard 12.5mm,​ inner layer RhinoBoard 12.5mm . (locally manufactured, ISO 9001 & 14001 certification, ​recycled paper content, Ecospecifier, Greentag level B listing,​non-combustible to SANS 10177-5) fixed to both sides of​the frameworks using RhinoBoard Sharp Point Screws 25mm (for ​ base layer) Gyproc​ RhinoBoard ​ Sharp Point ​ Screws 3.5mm diameter x 42mm ​(for face layer) at maximum 220mm centres.
  2. 63.5mm Donn UltraSTEEL™ Studs (Rigidised, 0.4mm thickness, indexed service holes, Z150 galv coating, locally ​manufactured, recycled content, ISO 9001 & 14001​ certification) friction fitted into top and bottom 63.5mm Donn UltraSTEEL™ Track at 600mm centres.​
  3. Floor and head track fixed with one line of proprietary fixing spaced at maximum 600mm centres.  Donn Deep Track shall ​be used in areas subject to deflection. ​
  4. Apply Gyproc RhinoTape to all joints and internal corners. ​Install Donn Corner Bead to all external corners. Cover​ Gyproc RhinoTape with1 layer of Gyproc RhinoLite Multipurpose.​ / with 1 layer of Gyproc RhinoLite Multipurpose ​ (phosphogypsum, locally manufactured ).
Fire performance

60 minutesAcoustic performance

Rw 49 dB


System weight

38.4 kg/sqm

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Mure ndarës

VETITË:

Akustike

Mbrojtje nga zjarri

Qëndrueshmëri

Termik

Vizuale

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Afrikën e Jugut

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-classic-63f60s46.pdf

PDF

PDF

-63f30s46.dwg

DWG

DWG

-gyproc-classic-wall-system-63f60s46.pdf

PDF

PDF

-sg2018-revitgyprocsetupprojectv32.rvt

RVT 2018

RVT 2018

-sg2017-revitgyprocsetupprojectv32.rvt

RVT 2017

RVT 2017

-sg2016-revitgyprocsetupprojectv32.rvt

RVT 2016

RVT 2016

-bb-101-saint-gobain---beta-2.pla

PLA

PLA

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem