webertec D-protect

Hidroizolues me 1 komponent i gatshëm për aplikim

Weber

Central de Downloads BIM

Continuar a navegação e fazer o download mais tarde.

Ou

Baixe agora os arquivos e objetos BIM disponíveis gratuitamente para este produto ou sistema.

webertec D-protect

Hidroizolues me 1 komponent i gatshëm për aplikim

Weber

Descrição

webertec D-protect është një masë në formë paste, me 1 komponent e krijuar për të hidroizoluarsipërfaqet e brendshme dhe të jashtme nën pllakat e qeramikës. webertec D-protect mbron nga lagështia nënshtresa delikate dhe është idealja për hidroizolimin e mureve dhe dyshemeve në zona të lagështa si banjot, kabinat e dushit, kuzhina, tualete publike, si dhe tarraca, ballkone apo seksione sanitare. Produkti aplikohet me mallë çeliku.


Avantazhet

• i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

• perdoret nën pllakat e qeramikës në kuzhina, banjo, tarraca dhe ballkone

• izolimi i çarjeve në zona të lagështa dhe kushte lagështie

• shtresë hidroizoluese fleksibël me aplikim të shpejtë

Categorias
Categoria de produto:

Pavimentos

Revestimento interior

Revestimento exterior

Revestimento da parede

Região
Este produto está disponível em:

Albânia

Downloads

Arquivos e objetos BIM deste produto ou sistema estão disponíveis gratuitamente para download

-dop-weber-tec-d-protect-eng.pdf

PDF

PDF

-tds-weber-tec-d-protect.pdf

PDF

PDF

Central de Downloads BIM

Continuar a navegação e fazer o download mais tarde.

Ou

Baixe agora os arquivos e objetos BIM disponíveis gratuitamente para este produto ou sistema.