weberodstranjivac algi

Astar/bazë biocid kundër algave, mykut dhe mikroorganizmave

Weber

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem

weberodstranjivac algi

Astar/bazë biocid kundër algave, mykut dhe mikroorganizmave

Weber

Beschrijving

weberodstranjivac algi është agjent biocid për heqjen e algave, mykut dhe mikroorganizmave. Të gjitha papastërtitë, algat, myqet dhe mikroorganizmat e ngjashme eleminohen fillimisht në mënyrë mekanike me furçë. Në varësi nga intensiteti dhe grada e infektimit përdoret produkti i patretur ose i tretur (në raportin 1:4) për tu aplikuar më dorë ose me pompë. Nëse nevojitet, të përsëritet proçesi ditën pasardhese. Pas 24 orësh sipërfaqja mund të pastrohet me furçë dhe të shpëlahet me ujë të pastër.


Avantazhet

• vepron në thellësi, nuk është gërryes

• zvogëlon mundësinë e rishfaqjes së infektimit

• nuk prodhon gazra të dëmshme

• për përdorim brenda dhe jashtë


Produkti mund të përdoret në: suva, fasada, gur natyral dhe artificial. Përdoret për sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme. Konsumi varet nga shkalla dhe intensiteti i kontaminimit te zonës së infektuar.

Categorieën
Eigenschappen:

Sanitair

Productcategorie:

Facade

Interieurcoating

Buitenbekleding

Marktgebieden
Dit product is beschikbaar in:

Albanië

Downloads

Voor dit product of systeem zijn gratis bestanden en BIM-objecten te downloaden:

-tds-weber-prim-odstranjivac-algi-eng.pdf

PDF

PDF

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem