weberton silikat

Boje fasade me baze silikate

Weber

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem

Contact
Sokol Osmani
Sokol Osmani
Albania

weberton silikat

Boje fasade me baze silikate

Weber

Beschrijving

weberton silikat është një bojë fasade silikate e cila bazohet në lidhjet e kaliumit me lidhësa akrilikë dhe xhami, shumë rezistente ndaj kushteve atmosferike, e qëndrueshme ndaj dritës dhe kudërvepron shumë mirë me ujin. Përdoret kryesisht për mbrojtjen dhe dekorimin e mureve të jashtëm, por mund të përdoret edhe brenda. Përdoret gjithashtu për restaurimin e fasadave të vjetra me sipërfaqe minerale dhe instalimin e fasadës minerale në sistemin e izolimit termik.


Avantazhet:

• ekstremisht e qëndrueshme dhe përshkueshmëri perfekte të avujve

• lidhet në mënyrë permanente me sipërfaqen

• e përshtatshme për riparime dhe ndërtime të reja

• mbulim të përkryer

• prodhurar sipas recetës Austriake


Categorieën
Productcategorie:

Facade

Buitenbekleding

Marktgebieden
Dit product is beschikbaar in:

Albanië

Downloads

Voor dit product of systeem zijn gratis bestanden en BIM-objecten te downloaden:

-tds-weber-ton-silikateng.pdf

PDF

PDF

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem

Contact
Sokol Osmani
Sokol Osmani
Albania