weberton akril

Boje akrilike fasade

Weber

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem

weberton akril

Boje akrilike fasade

Weber

Beschrijving

weberton akril është bojë fasade e bazuar në lidhësa akrilë dhe mbushësa cilësorë. E përdorur për fasada, gjen përdorim edhe në ambiente të brendshme. E përshtatshme për sipërfaqe të lyera më parë ose sipërfaqe të brendshme të ekspozuara ndaj forcës së fërkimit (korridore, hapësira publike, kuzhina, banjo, etj ).Përpara aplikimit sipërfaqja duhet të jetë trajtuar me astarin / bazën weberprim podloga IN në mënyrë që të arrijë uniformitet.


Avantazhet

• e qëndrueshme ndaj dritës dhe ujit

• rezistente ndaj të gjitha kushteve atmosferike

• numër i pakufizuar nuancash

Categorieën
Productcategorie:

Facade

Buitenbekleding

Marktgebieden
Dit product is beschikbaar in:

Albanië

Downloads

Voor dit product of systeem zijn gratis bestanden en BIM-objecten te downloaden:

-tds-weber-ton-akrileng.pdf

PDF

PDF

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem