webertherm special

Ngjitës dhe rrafshues gri për EPS dhe XPS

Weber

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem

webertherm special

Ngjitës dhe rrafshues gri për EPS dhe XPS

Weber

Beschrijving

webertherm special është ngjitës dhe rrafshues, me bazë çimento gri, mbushës cilësorë dhe aditivë të përshtatshëm. Përdoret për ngjitjen e paneleve izoluese prej EPS dhe XPS njëkohësisht përdoret edhe për rrafshimin e sipërfaqes së tyre për të krijuar shtresën e armuar ku aplikohet rrjeta e fasadës . Produkti nuk është i përshtatshëm si shtresë përfundimtare.


Avantazhet

• Përgatitet dhe aplikohet lehtësisht

• Prodhuar nga lëndë të para cilësore

• 10 vjet garanci si pjesë e sistemit të fasadës webertherm basic

Categorieën
Eigenschappen:

Warmte

Productcategorie:

Facade

Marktgebieden
Dit product is beschikbaar in:

Albanië

Downloads

Voor dit product of systeem zijn gratis bestanden en BIM-objecten te downloaden:

-TDS webertherm special ALB

PDF

PDF

-MSDS webertherm special ALB

PDF

PDF

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem