webertec superflex D2

Hidroizolues me 2 komponentë dhe fleksibilitet maksimal

Weber

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem

webertec superflex D2

Hidroizolues me 2 komponentë dhe fleksibilitet maksimal

Weber

Beschrijving

webertec superflex D2 është hidroizolues me bazë çimento, me dy përbërës, shumë fleksibël, rezistent ndaj kushteve të motit. Përdoret në të gjitha bazamentet e çimentos dhe ato organike, në beton, mbi pllaka etj. Nuk këshillohet të përdoret në dru, kompensatë dhe nënshtresa metalike. Përdoret si material hidroizolues për mbrojtjen e strukturave nga lagështira e tokës, për depozita me ujë të pishëm, për ambiente nën ndikimin e presionit pozitiv dhe negativ të ujit. Produkti i duhur për hidroizolimin e mureve të bodrumit, tarracave, rezervuareve të ujit, pishina, etj.


Avantazhet

• thahet shpejt pavarësisht kushteve atmosferike

• pas 4 orësh mund të vishet me pllaka dhe të shkelet

• rezistent ndaj presionit pozitiv dhe negativ të ujit

• shumë i qëndrueshëm në bymim dhe tkurrje

• ngjitshmëri të lartë me nënshtresën

• nuk lejon formimin e krisjeve, edhe në temperatura të ulëta

• rezistent ndaj kushteve të motit të jashtëm, I ftohtë ekstrem, sulfate dhe rreze UV

Categorieën
Eigenschappen:

Duurzaamheid

Productcategorie:

Buitenbekleding

Interieurcoating

Bevloering

Marktgebieden
Dit product is beschikbaar in:

Albanië

Downloads

Voor dit product of systeem zijn gratis bestanden en BIM-objecten te downloaden:

-TDS webertec superflex D2_ENG

PDF

PDF

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem