webertherm special W

Ngjitës dhe rrafshues i bardhë për EPS dhe XPS

Weber

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem

webertherm special W

Ngjitës dhe rrafshues i bardhë për EPS dhe XPS

Weber

Beschrijving

webertherm special W është ngjitës dhe rrafshues, me bazë çimento të bardhë, mbushës cilësorë dhe aditivë të përshtatshëm. Përdoret për ngjitjen e paneleve izoluese prej EPS dhe XPS njëkohësisht përdoret edhe për rrafshimin e sipërfaqes së tyre për të krijuar shtresën e armuar ku aplikohet rrjeta e fasadës.


Avantazhet

• përgatitet dhe aplikohet lehtësisht

• prodhuar nga lëndë të para cilësore

• pjesë e sistemit të fasadës webertherm MAX

Categorieën
Eigenschappen:

Warmte

Productcategorie:

Facade

Marktgebieden
Dit product is beschikbaar in:

Albanië

Downloads

Voor dit product of systeem zijn gratis bestanden en BIM-objecten te downloaden:

-MSDS webertherm special W

PDF

PDF

-TDS webertherm special W

PDF

PDF

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem