webercol smart W

Ngjitës i bardhë për shtrimin e pllakave në ambiente të brendshëm

Weber

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem

webercol smart W

Ngjitës i bardhë për shtrimin e pllakave në ambiente të brendshëm

Weber

Beschrijving

webercol smart W është një ngjitës i parapërgatitur me bazë çimentoje të bardhë, inertesh tëpërzgjedhura dhe aditivësh specifikë që përmirësojnë ngjitjen dhe punueshmërinë.


Avantazhet

• për ngjitjen e pllakave të qeramikës

• për pllaka të vogla dhe të mesme

• për aplikim në mure dhe dysheme

• përdorim në ambiente të brendshme


Përdoret për ngjitjen e pllakave poroze të dimensioneve të vogla dhe të mesme në mjedise tëbrendshme.

Categorieën
Productcategorie:

Interieurcoating

Muur geconfronteerd

Bevloering

Marktgebieden
Dit product is beschikbaar in:

Albanië

Downloads

Voor dit product of systeem zijn gratis bestanden en BIM-objecten te downloaden:

-tds-webercol-smart-w-alb.pdf

PDF

PDF

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem